Hvordan bli populær uten å si en sh*t

Unnskyld meg, nå må det ut. Det har trengt seg på en stund og nå klarer jeg ikke holde det tilbake.

«… så kan jeg jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden. Egentlig så har det ikke skjedd noe, …… ……. ingen av oss har et vettig liv for øyeblikket. (Min kommentar: ………………………………………) ….

Her kommer det. Det er et skrik, så hold dere fast. Dette er skikkelig sterke saker altså. Og jeg vet at jeg kommer til å få tusenvis av sinte kommentarer nå, men;

Jeg synes rosablogger er skikkelig teite!!!!

Unnskyld. Men det var godt å få det ut. Lette litt på trykket.

Pssst!
En må på en måte beundre dem? Rosabloggerne. Fasadepjatterne. Det er veldig talentløst talentfullt å klare å si mye overfladisk over lang tid, være  til de grader selvopptatt og personlighetsløs, utbrodert egosentrert og utstudert kjedsommelig …  Ikke minst – å bli så populær uten å si noe som helst!

Jeg er glad for at det nevnte tenåringsforbilder som påvirker jentungen min når hun småtripper usminket inn i tenårene.
(Det siste var i-r-o-n-i. Rosa lesere kan lære mer om det her.)

Jada, jada – jeg vet at alle må få skrive om det de vil! Vi har jo ytringsfrihet.

Hei, vent litt! For å bruke den friheten må en jo faktisk ha noen ytringer?! Aha!

*sukk*

Tar med en musikkvideo som liksom sier det hele, liksom.

MandagsMor

Jeg synes helt oppriktig at noen av disse overflate-bloggene/rosabloggene er helt grusomme. Greit at jenter er opptatt av sminke og klær, kropp og hår, – men noen av dem vier hele sitt liv til dette. Det ser i alle fall slik ut. At en ungjente putter fremmede stoffer i leppene for å få konstant sussemunn… jeg har ikke ord.
Men det er kanskje ikke rart at de tror det skal være slik, når avisene er fulle av sexråd og fitnessveiledning. Livet er mer enn et sexy utseeende, småpiker! *sukk* igjen.

Livet i Casa Didriksen

Applaus…. Så godt at noen tør å rope det ut! Håper mange hører deg.. men må innrømme at jeg av og til må lese litt rosablogger, av samme grunn som jeg må se litt big brother og paradice hotell… finner det svært underholdende å se at folk bare er totalt innholdsløse samtidig som de tar seg selv SÅ høytidelig og seriøse…

hjernedødt og underholden

Sparringmamma

Kom over en rosablogg selv, stakkars jente la ut hele livet sitt på nett: lårkort og «parties», «vors» og «jentene på hotellrommet». Bilder og beskrivelser og jeg tenkte tre ting: 1) Til info er det ikke bare jenter på 17 – 22 som leser og ser bildene på bloggen, den er tilgjengelig også for menn 30 +
2) Har denne bloggeren foreldre som har noe de skulle sagt?
3) Finnes alternative blogger som er LITT sunnere rollemodeller for andre jenter?
Jeg fikk faktisk fysisk vondt i magen over å se ei jente på knapt 18 år brette seg så til de grader ut, og i tillegg på topplista over leste blogger!
Som ungdomsskolelærer må jeg si jeg tenkte at vi har en jobb å gjøre… når foreldrene tydeligvis har takket for seg.. Bra innlegg, Mandagsmor!

Pia

Ha ha, har forundra meg over det samme. Og for noen forbilder. Det er jo heller ikke bare blant kidsa at «tomme» blogger er populære….

Heidi Langer

Hei!
For et par måneder siden bestemte jeg meg for at jeg ville bli en «proffesjonell» mammablogger. Nå har jeg vært fraværende fra potetlandet noen år, så en «markedsundersøkelse» måtte til. Det google viste meg av norske «mammablogger» ga meg hakeslipp. Ja, jeg satt virkelig med munnen åpen i et par dager.
Vi kan vel ikke annet enn å oppdra våre egne til å utvikle en god dømmekraft til innhold/null innhold!!
Det er ikke på min plass å dømme (heldigvis). Vi gjør vel alle vårt beste med det vi har.
Om mitt innhold er bedre enn deres? Kanskje ikke bedre….annerledes. Det er MITT.
Heidi

MandagsMor

Herlig blogg! Spennende å lese om en familie som har et liv helt annerledes enn mitt, synes jeg! Fortsett å skrive – følger bloggen din med «Blogglovin».

Synnebollen

Haha, jeg stemmer i og sier meg enig! Enda godt jeg slipper å klikke meg inn på sidene deres (med mindre jeg vil ha meg en god latter, hoho). God helg når den tid kommer! Klem fra Paris!

Archana

Jeg er uendelig glad jeg ikke hadde noen rosabloggere som forbilder når jeg var ungdom..Jeg er kanskje ikke så grusomt flink å kle meg (mote er gørrkjedelig, og ofte STYGT), sminke meg eller fikse håret mitt, men jeg tilbragte iallefall ikke halve ungdommen min på å beundre sminkedukker…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.