Lørdagsgodt og annet lesestoff

Det slår meg at på lørdager er avisene fulle av kjedelig lesestoff. Det gjelder både papir- og nettutgavene. Jeg er en siklende bikkje etter lesestoff i helgen og hiver meg grådig over nye innlegg fra bloggerne jeg har på listen min.

Forrige lørdag kastet jeg meg over vg.no – skrollet kjapt ned til «Lesernes VG», for å meske meg i spennende blogger. Men? Hva er dette da?! Mat?!

 

Nå var jo tanken å «meske seg», men det var ikke mat jeg hadde i tankene. Skuffet måtte jeg raide blogglisten min etter gamle innlegg som ennå var ulest. Hvilke jeg fant mange av og hadde en flott leselørdag likevel. Takk for det, alle dere skriblefanter!

Jeg er en evig optimist og slengte meg på vg.no på nytt denne lørdagsmorgenen. Men – hva ER dette da?! Mat?! Igjen!

 

Kan det være at Magne fra VG, som så velvillig sørger for interessant lesestoff gjennom hele arbeidsuka, har fri på lørdager?! Det kan vel ikke være tilfelle at ALLE bloggerne har bakedag på lørdag? Noen som har godt lesestoff å dele?

Toner av tanker

Her er det i alle fall en blogger som ikke endrer seg til husmor når helgen kommer! Ingen bakedag her i huset, og du vil nok aldri finne spor av det på min blogg heller!

Ha en strålende helg, og forhåpentligvis god leselørdag 😀

MandagsMor

Kan strekke meg til å lage pizzabunn… Hvis jeg rekker det. Fant fire romaner i hylla som skriker etter å bli lest. Får titte i dem, mens jeg venter på at bloggverden skal våkne… Var alle på fest i går eller? 😉 God lørdag!

Toner av tanker

Hehehe… Strekker meg til vaffellaging i dag. Rett og slett fordi det går fort 😛 Men, det blir verken delt oppskrift eller bilder av det. Jeg lover!

Ingen fest her i gården, men det blir nok ikke noe herfra før kvelden siger på… Man må jo tross alt ut i verden innimellom for å få inspirasjon til dette man skal skrive om også 😀

Toner av tanker

Ja…. UT!!! Tenkte jeg skulle slå meg løs og bli gæ’ærn 😉 Må jo se om virkelige folk er så ille som jeg faktisk beskriver dem, eller om det bare er i min lille fantasiverden 😛

fimreite

Jeg har tenkt det samme!

Torsdag og Fredag i uke 46 var jeg selv på lesernes VG om en artikkel om misunnelse. Jeg ble litt paff når helgen kom og jeg min og andre seriøse blogger ble byttet ut med kaker. Klokken 16:00 sharp.

Nå liker jeg å spise kake. Men jeg liker bedre å lese annen helgelektyre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.