Hverdagslige utfordringer

Det er godt å få informasjon om hvordan vi kan møte de mange hverdagslige utfordringene. Noen utfordringer kan imidlertid takles bedre om du har noen gode råd i bakhånd. Det er klart at enkelte konflikter og problemer er viktigere enn andre, og at det kan gå på helsa løs hvis vi ikke får løst dem i tide. Vi må simpelthen finne fram til løsninger som gagner fellesskapet i familien. 

dorull-hjelp

Fra kommentarfeltet:

dorull-hjelp-kommentar

(Du kan lese hele artikkelen og diskusjonen HER)

Jadda.

Hvordan snur dopapiret hos dere da? Inn eller ut?
Og klarer alle å leve med den bestemmelsen?

😉

 

karlhalvorsen

Morsom og svært nødvendig å ta opp. Selvfølgelig skal det henge utover, og selvfølgelig klager ingen på det. 🙂 I alle fall har jeg ikke hørt noe, men det kan jo ha sine grunner som at ingen tør å si noe. Nå skal det jo nevnes det at her i huser er det nå bare to som har sin faste plass, resten har flyttet ut, men er ofte innom for å bruke dopapiret for det. 😉

Det er mange og innlysende grunner for at det skal henge slik, og nevner et par stykker. I mellom drar vi godt i og henger opp papir med dekor passende for tiden, eksempelvis jul. Tenk på hvor slitt veggen bak ville bli av den stadige kontakten med fingrene som kjemper med å få tak på det så nødvendige hjelpemiddelet. For å få avsluttet det viktige ærend så snart som mulig. Trenger en si noe mer? 😉

Jeg trenger det. Er i ferd med å gjøre meg bedre kjent med den som står bak denne bloggen. Som du ser. Etter hvert vil du både se å høre mer fra meg. 🙂

Ha ei fin helg! Med hele deg og ditt! 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.