Studerte bryster i 15 år

En forsker studerte bryster i 15 år og kom fram til konklusjonen: Kvinner trenger ikke BH. *Lar-dette-utsagnet-henge-i-luften-et-øyeblikk……………………………*

Ok. Han mener altså at kvinner ikke trenger BH for å støtte brystene. Grunnen? Jo, du får ikke hengebryster om du ikke bruker noen form for støtte, fordi du får hengebryster uansett med alderen… Takk for at du gnir det inn, filleforsker! Problemet til denne karen her er at han har misset hele poenget: Å bruke BH er ikke noe de fleste kvinner gjør for å unngå hengebryster. De fleste vet at slikt kommer med alderen uansett. Tyngdekraften påvirker deg mer og mer med alderen, det er vel noe alle vet?

Flertallet av kvinner bruker BH for å holde dem på plass! Det er ikke noe gøy når brystene disser, henger, slenger, hopper og danser frampå der! Hele poenget med å bruke BH er da vel nettopp å støtte opp, slippe hoppedansen for enhver bevegelse. Og stirrende blikk fra lystige (eller sjokkerte) menn (eller kvinner)…

Forskeren studerte brystene til 130 kvinner gjennom 15 år. En – 1 – av disse sluttet med BH i løpet av studiet. En.

– Det er flere fordeler: Det er lettere å puste, jeg har en bedre holdning og jeg har mindre ryggplager, sier 28-åringen.

Sier 28 åringen. Artikkelen sier ikke noe om størrelsen på brystene hennes, men jeg gjetter at de i alle fall ikke er D-cup…. Enhver med cup-størrelse høyere enn A vil nok si seg enig i at det er praktisk med litt støtte.

For å bruke et kjent uttrykk fra reklamen:
«Superenkel forskning viser at …. kvinner ikke tenger BH.»

Kunne du tenkt deg å slutte å bruke BH? 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.