Imens … ute i hagen

Det er viktig å ha papirene i orden, så Martin (7) søkte om byggetillatelse fra kommunen da han og pappa bygget hytte i hagen. Med skikkelig søknad og arbeidstegning vedlagt fikk han tillatelse på rekordtid. 

Sammen med pappa Knut Tore Lauritsen satte sjuåringen i gang med hyttetaket. Etter et par timers arbeid tok de to arbeidskameratene en kaffepause på et hotell i nærheten. Der kom de i snakk med en hotellansatt, og fortalte hva de holdt på med.  – Da spurte han om vi hadde søkt om tillatelse fra kommunen. Det hadde vi ikke, sier pappa Knut.

 

Da gikk de hjem hvorpå Martin skrev og tegnet søknaden selv. Etterpå gikk de til kommunehuset og leverte søknaden. To dager etter var tillatelsen klar. Må være rekordkort behandlingtid for enhver kommune, men det skulle bare mangle når søknaden var så flott og oversiktlig. Et eksempel til etterfølgelse. 😉 

martins byggesøknad

martins hytte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.