Mobberen fikk smake egen «medisin»

Hva gjør du hvis du oppdager at barnet ditt er en mobber, erter og plager andre? Umiddelbart synes jeg idéen til denne mammaen fra Utah (USA) var helt genial. Jentungen fikk smake sin egen «medisin», lærte noe om andres følelser, fikk sagt unnskyld og endret oppførselen. Ikke bare det; hun ble venn med jenta hun mobbet. Det må vel sies å være å sette en effektiv stopper for mobbing, men ville du gjort dette mot ditt barn? 

Ekspertene strides hvorvidt dette var noen bra måte å oppdra et barn på, men jeg tror at det beror på barnet. Moren kjente nok datteren godt nok til å vite hva som kunne «vekke» henne, og få henne til å forstå offerets følelser.

Hva ville du gjort?

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.