De tøffeste gutta

Vi har tenkt oss på kino for å se «De tøffeste gutta». Jeg har lest noen anmeldelser og det ser sånn passelig lovende ut. Egentlig trodde jeg at ungene mine var litt for «gamle» til å ønske å se akkurat denne filmen. Det virker som det er et trekkplaster at rollene er besatt av barn på deres egen alder. Temaet i filmen er uansett aktuelt for alle barn (og voksne) uansett alder. 

Anmeldelsen på P3-Filmpolitiet konkluderer med at de unge skuespillerne kanskje virker noe støle i replikkene, men at det er en film og handling med fart og futt. Filmen er basert på boken «De tøffeste gutta«, skrevet av Arne Svingen.

Jeg gleder meg til å se den og vil legge inn en kommentar i dette innlegget etterpå.

Har du en film å anbefale må du gjerne legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.