Cowboy-mat!

Ca. 4 porsjoner:

Brune bønner – ca. 1 boks hermetiserte

400 gram bacon

1 stor løk

Litt rød, gul og oransje paprika

Aspargesbønner

  • Skjær bacon i små strimler og stek bitene sprø.
  • Ha bønnene i en kjele (uten laken!) og varm opp. La småkoke i 5-6 minutter.
  • La aspargesbønner og paprika få ca 4 minutter i mikrobølgeovnen på full styrke.
  • Legg alt på et serveringsfat.

SAUS

Hvit bacon-saus eller brun saus uten løk.

Kan med fordel stå tildekket i stekeovnen på 90 grader en times tid før servering. Da får bønnesmaken «satt» seg, aspargesbønnene får krydret paprikasmak og baconet blir noe mykere. 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.