Denne oppskriften har familien hatt i flere tiår. Kaken er veldig myk og søt. Ungene elsker den – særlig sammen med kald melk! Kan fint fryses uten forringelse av verken smak eller konsistens.
Oppskriften er beregnet til en liten langpanne (25×30) eller en 25 cm randform. Doble oppskriften om du vil bruke stor langpanne (30×40).
(1 kopp = ca 1 dl)
3 kopper melk – varmes til 37 grader
250 gram margarin – smeltes
5 kopper hvetemel
3 kopper farin
1 ts kanel
1 ts pepper
1 ts ingefær
1 ts nellik
3 ts bakepulver
Bland alt det tørre og tilsett lunken væske/margarin.
Hell røren i smurt langpanne. Bruk margarin til å smøre med – det gir best smak!
Stekes på 175-200 grader, 25-35 minutter.
[…] eksistert i ett år og jeg har tatt et overblikk. Jeg startet forsiktig med noen oppskrifter på kaker og middager, og hadde vel egentlig ikke tenkt så nøye gjennom bloggens temaer. Jeg visste bare at […]