Blodpudding!

Jeg liker egentlig ikke blodpudding. Men jeg spiser litt av og til. Paps elsker blodpudding. Ungene hater det. Middag med blodpudding hos hos er derfor en blandet affære: Blodpudding, bacon, stekte poteter, speilegg, erter og gulrøtter.

Blodpudding kan også gjerne serveres sammen med kålrabistappe eller gulrotstappe. Siden blodpudding/blodpølse er ganske søtt passer det med noe salt ved siden av.

 

 

Lammelåret

Det er rart hvordan smaken endrer seg: Jeg elsket det da jeg var liten og spiste det dyppet i sukker, men etter jeg ble voksen tilhører det minnene. Nå kunne jeg absolutt ikke tenke meg blodpudding i det hele tatt!

MandagsMor

Ja, smaken endrer seg, definitivt. Som liten var jeg som mine unger – hatet blodpudding. Ikke fordi det var laget av blod, men på grunn av den søtlige smaken – og fargen. På den annen side elsket jeg lungemos…!

Maria

Jeg smakte blodpudding for første gang da jeg var ganske liten. Kald blodpudding i skiver med påsmurt honning. Jeg husker jeg syntes at det var så godt. Kunne gjerne tenke meg å smake det igjen:)

MandagsMor

Sirup på blodpuddingen, – fikk kommentar av Paps på den, ja. Skal være sirup på. Sånn er det når retten serveres en gang i skuddåret. 😉
Ungene smakte i alle fall på blodpudding, men syntes det var bedre med speilegg og bacon… Alle ble mette. 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.