Månedens utfordring: Din header

Jeg svipper av og til innom Fabelaktig-bloggen. Maia skriver nemlig om andre ting enn jeg gjør og har så nydelige fotografier i bloggen sin. På foto-siden kan jeg absolutt forbedre meg en god del ser jeg…

Denne måneden har hun en ny utfordring:

Fortell om din blogg-headerHvorfor ser den ut som den gjør, hva er tanken, hvem har laget den?

Jeg pjusker mye med data på fritiden og det var derfor selvsagt at jeg ville lage header selv. Jeg tok utgangspunkt i bloggnavnet og det å være mamma. Hva innebærer det å være mamma? Jo, en hel masse saker og ting! For å illustrere at humor er viktig for meg i min hverdag tok jeg med sitater fra egne (og andres) unger. Og slik ble den:

Men – mens jeg sitter her og beskriver og begrunner, ser jeg at headeren min helt mangler farger, humør og – barn! Her må noe gjøres!

Herved lanseres ny og muntrere utgave:

 

MandagsMor

Klart jeg linker! Har prøvd å vinke, men det har merkelig nok ikke samme effekt… 😉
Du skriver om ting jeg selv jobber med, eller kjenner meg igjen i – jeg er en av dine faste lesere!

hildemerete

Hei MandagsMor! Så fin blogg du har. Jeg følger deg videre! Tusen takk for at du linker til min blogg. Det setter jeg veldig stor pris på 🙂 HIlsen fra Hilde Merete

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.