Blog Award!

Pia liker bloggen min, og har gitt meg en «I love your blog»-award! Tusen takk, Pia – jeg håper jeg kan gjøre meg fortjent til anbefalingen. Pia er et forholdsvis nytt bekjentskap for meg, men jeg har kost meg med mange innlegg allerede. Pia sin blogg er som et maleskrin med innebygd kaleidoskop. 😀

Det er ikke så lenge siden sist jeg fikk en anbefaling, men den siste måneden har jeg rukket å finne mange bra blogger. Alle havner på min «Blogger jeg leser«-side.

“I love your blog”- award: Med utmerkelser følger forpliktelser. Noen regler som du må følge når din blogg blir anbefalt:

  1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
  2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
  3. Kopiere post-it-lappen og sette den på bloggen.

Anbefalingen skal sendes til kanskje en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.

I dag vil jeg anbefale disse 5 bloggene:

Toner av tanker 
«… Tanker. Mine tanker! Helt ærlig og helt usensurert. …. Jeg skal innrømme med en gang at dette ikke vil handle om klær, mote, kropp, slanking, trening osv. Temaene kommer sikkert til å bli berørt, men fra en annen vinkling. Denne bloggen vil stort sett handle om tanker! Mine tanker….»

Reisemamma 
«… 
Reiseglad mamma til to jenter med mann, hus og full jobb. I denne bloggen vil jeg komme med reisetips, samt hverdagsinnlegg om meg og mitt. …»

Mamma på tvers 
» … Følg vårt sirkusliv. Motta også ubrukelig informasjon og dårlige råd om å oppdra barn. Er sirkusfamilier som andre familier? Ja, for det meste er vi nok det. Scene og reportoar forandrer seg av og til, men for det meste er vi som andre familier

Camulens skriblerier
«… Jeg er Camulen, kjæreste med Mannen og mamman til fire barn. Noe av det jeg blir glad av: god kaffe, lyse sommernetter, lærerjobben min, å danse, varme rosinboller, Arto Paasilinnas bøker, synge, Håkan Hellström… Koselig om du vil følge mine skriblerier om det som faller meg inn. …»

Fra en annen planet 
«
…. “fra en annen planet” – skrives i smug, godt skjult fra jantelovens lange arm.  [….] Foreldrerollen er nok likevel den største kilden og inspirasjonen til kunnskap, ettersom den har pirret interessen for høyt begavede barn og voksne. …»

Livet i Casa Didriksen

Så moro. Her var fem blogger jeg aldri har vært innom. Nå blir det kos og lesing i kveld. Takker og bukker for tips. Liker disse blogaward-innleggene. Gjør letingen etter gode blogger så mye enklere for oss nye.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.