Blogg Award / Anbefalte blogger!

Gjevt! Det er stas å bli anbefalt, – tusen takk, Fjellcoachen! Jeg er fast leser av bloggen din og det du skriver om både forundrer, fryder, inspirerer og får meg til å tenke «ut av boksen». Dine delte erfaringer og betraktninger gir meg nye perspektiver i møte med mennesker, både på jobb og privat. Fortsett å skrive! Jeg vil lese! 🙂

«I love your blog»- award:
Med utmerkelser følger forpliktelser. Noen regler som du må følge når din blogg blir anbefalt:

1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
2.Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
3.Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.

Anbefalingen skal sendes til kanskje en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.

Gode blogger er det mange av, – så det å anbefale bare 5 av dem var neimen ikke lett! Men her er mine anbefalinger:

Hjarteplass – Som bloggforfatteren selv så flott beskriver er han «en skjeggete lærer som mener mangt om mye. Jeg blir lett hissig og er allergisk mot toskeskap og sure unger.»  Tøger skriver om det han måtte ha på hjertet – og det er ikke lite! Han er en humoristisk-seriøs skribent med snert og personlig synspunkter om samfunn, skole og utdanning, medier og mye mer! Anbefales!

Ellens Oase – Det er trivelig å besøke Ellens Oase! Hun er så nær og personlig i ett innlegg, men så saftig engasjert i det neste! Hun skriver om familieliv, hverdag, mammarollen, samfunn og media. Ellen stiller spørsmål og utfordrer, sier sin oppriktige mening og deltar i debattene. Og så tar hun sånne bilder som kan si mer enn hele ordboka!

Lammelårtanker – Den første jeg begynte å følge med på via WordPress! «Lammelåret» skriver sin oppriktige mening om samfunn, likestilling, barn og foreldrerollen, blogging, … Hun (jeg tror det er en «hun») skriver både som refleksjon og for å få svar. Deltar gjerne i dabattene og er flink til å kommentere og gi tilbakemeldinger. En blogg med mening(er) i!

Frøken Makeløs – Første gangen jeg leste et innlegg hos denne bloggeren ble jeg mektig irritert, – og siden har jeg vært fast leser. Her får du det i passende porsjoner, sterkt og personlig og rett på sak om: Feminisme, likestilling og kvinnesak, samfunn, barn og foreldrerollen. Hun er ettbarnsmamma, men dette er definitivt ikke noen typisk mammablogg.

Hilde Merete – «Stikkord for bloggen er: entusiasme, mål og drømmer. Av og til kommer gode tips. Noen ganger gode historier relatert til disse – eller alt det som ligger i mellom.» – Hilde Merete er en engasjert og positiv blogger som skriver om livet, om drømmer og personlige mål. Selv realiserte hun sin barndomsdrøm…

Værsågod, – lesestoff til helga! 🙂
Hvis dere slipper opp for lesestoff er det bare å sjekke flere av bloggene jeg leser.

fjellcoachen

Så bra, To kjente og kjære som jeg gjerne skulle tatt med på min 5erliste også, én jeg såvidt har rukket å bli nysgjerrig på, og to helt nye. Og tusen takk for gode ord, Mandagsmor!

Frøken Makeløs

Tusen tusen takk! For anbefalingen, for gode kommentarer og for at du fortsatte å lese selv om du ble skikkelig irritert. Har sagt det før men sier det gjerne igjen; det er gull å ha lesere som er uenige med meg, det er dem jeg lærer mest av!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.