Dagens outfit og andre viktige tema

Diskusjonen ble litt intens her om dagen og jeg ble helt utmattet av å tenke så mye. Så nå tar jeg en tenkepause og poster et mer ufarlig innlegg. Dette innlegget er kjønnsnøytralt (med unntak av at det er en kvinne som skrev det), politisk uavhengig (med unntak av at buksa er blå og kan tolkes til å være høyrevridd), samfunns-u-kritisk (med unntak av at strømpene er stripete, noe som kan henspeile på at jeg er mot – eller for – strengere fengselsstraffer) og innlegget er fritt for meninger. Trur eg. Her er dagens outfit!

 

Nye strømper! Er de ikke fiiiine? Buksa er gammal, da. Må vel få tak i noen nye bukser snart. Men strømpene er skikkelig gode iallfall, og så sitter de så godt på foten. Men det var en sånn stram strikk øverst på dem, så den klippet jeg av. Da ble de bare helt herlige!

 

Det var dagens outfit! Håper dere koste dere og fikk noen gode tips til neste handletur! Kommer tilbake med mer spennende stoff fra klesskapet seinere!

MandagsMor

Jeg har ullstillongs på, men den ser du ikke for den er jo UNDER buksa! Ha ha ha! Lurte deg der gitt!
Følg med – neste outfit blir skikkelig multifarget. 😉

Morten Besshø

Linoleumsbelegg på gulvet, er det ikke?
Digger den glatte flaten, bruker du mopp eller vanlig gulvklut?
Gleder meg seriøs til å prøve ut den nye serien fra Jif.

Klemz 😉

MandagsMor

Den glatte flaten får du kun etter mange, mange års bruk av skikkelig grønnsåpe og grove golvkluter.
Å ja – du må prøve Jif med SITRON! Bare digger den, altså! 😀

MandagsMor

Ærru gæærn! 60 grader! Nei, de må vaskes på 30 grader – på vranga, og med OMO Color for å bevare fargene!
Obs! ROSA er helt UT, asså. Grått er IN.

Pia

Ha ha, kjenner meg igjen med valg av bloggtema – man vil så gjerne skrive oppegående, reflektert, utfordrende. Men så blir det misoppfatta eller kritisert eller satt spørsmålstegn ved. Det enkleste er det greieste – å blogge om trivialiteter. (Men gi nå ikke opp, kom med noen kraftsalver i ny og ne!)

gunnhild

Nå skjønner jeg hva jeg skal gjøre når det blir snerk på siste blogginnlegg, fordi dagene og hodet er sprengfullt av alt og ingenting. «Dagens outfit» er jo et prima pauseinnslag.
Jeg har «kontordag» og gjør alt annet enn kontorting. Jeg surfer. Og på en eller annen måte befinner jeg meg her. Og liker det jeg leser – veldig!
Tror jeg kom inn her via Jacob Arvola.
Jeg kommer igjen.
… og tror jeg dropper egen blogg, i dag også, Mitt «Dagens outfit» har du presentert. Bare sokkene er litt ulike 🙂
Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.