Jeg kan drepe deg

Jeg kan komme til å drepe deg og da har du ødelagt livet for oss begge. I beste fall skader jeg deg «bare», men ingen av oss vil leve videre som før. Kjære fotgjenger; Bruk refleks!

Bilen min er et potensielt drapsvåpen og drapet skjer i så fall uten forsett. Jeg ser deg nemlig ikke når du går langs veien eller krysser gaten. Med mindre du bruker refleks. Nei, det holder ikke at du har en liten pyntekant langs sømmen på treningsbuksa di. Den ser jeg først når jeg er ved siden av deg. Eller over deg. Bruk en SÅNN når du jogger langs veien. Da skal jeg love deg at jeg ser deg på lang avstand og ikke bare unngår å kjøre på deg: Jeg kan da i tillegg planlegge litt, – slik at jeg kjører UTENOM søledammen…

Og, kjære hundeeiere:
Ta på bikkja di refleksvest, please? Greit at du har vest på selv og er godt synlig, men jeg synes likevel det ville være ganske kjipt om jeg kom til å kjøre over dyret ditt. Jeg er glad i dyr.

Syklister – ta dere i akt:
Fotgjengerfelt er til å GÅ over. Når du kommer i full fres på sykkelen og hiver deg over gangfeltet – UTEN REFLEKS, ja – da kan jeg ikke garantere at jeg ser deg hver gang eller i det hele tatt rekker å bremse. Hjelm er fint, og refleks er dobbelt så fint! Stopp, GÅ over gangfeltene og bruk for g…. skyld refleksvest!

  • Kjære barn – bruk refleks!
  • Kjære voksne – bruk refleks!
  • Kjære foreldre – få på unga refleks!
  • Kjære hundeeier – bruk refleksvest!
  • Kjære hundeeier-hund – bruk refleksvest!
  • Kjære kule tenåringer – få refleksbrikken ut av lomma!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.