Dagens outfit er Happy Socks!

Tenkte jeg skulle holde det jeg lovte – å følge opp det fantastiske innlegget «Dagens outfit – og andre viktige tema». Regner med at dere har ventet i spenning, – så her kommer ikke bare dagens, men hele ukens outfit!

Strømpene er fra en kolleksjon som heter «Happy Socks»!

De er myke, behagelige og har bred vrangbord øverst, slik at de aldri strammer. Fasongen er fullstendig tilpasset foten og sitter perfekt. Mønster og farger er jo bare helt … OMG liksom!

happy_socks

Jeg har kjøpt strømpene hos en lokal forhandler, ikke kjedebutikk, så jeg aaaner ikke hvor dere kan få tak i dem. Google!

(Må få legge til (*fnis* – helt utilsikta) – må bare LEGGE til at leggen min (skjønner? legge til.. *fnis*)… Altså leggen min er egentlig ikke så tjukk, men jeg har stillongs på asså! Så da bare SER leggen så tjukk ut!)

MandagsMor

Ah, ferskvare! 😀 Putter deg straks på min bloggliste – sjekk «Blogger jeg leser», der er det mye øyegodt! (Ikke bare dagens outfit….) 😉

MandagsMor

Det er bare for det atte jeg har fått munndiaré i helga. Blæi smitta av henner som står i skjosken borti gata. Drittskjærringa er skikkelig ekkelt! Må sikkert få skjukmelding av legen min i mårra. 🙁

John Olav Ytreland

Kan ikke påstå at jeg føler meg helt på hjemmebane her, men dette ser ut som en festlig blogg. Med sokker som det kunne kanskje jeg blitt fargerik også. Jeg kunne i det minste lagt til utallige fnis fra elevene mine.

MandagsMor

Fnising kan også oppstå på møter. Da er det bare å slenge det ene benet over det andre og blottlegge ditt humoristiske strømpevalg. Hever stemningen betraktelig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.