Royal slush

Brette melkekartonger.
Melke brettekartonger.
Karte melkebrettinger.
Rette kartemelkonger.
Konge bartemelkbrett.
Barte melkekongretter. 
Mette kongebarter.

Aha!

Kong Melkebart!

Jeg visste nok at han var inni der et sted. Kongen. 

Noen ganger blir jeg bekymret for meg selv. Det er så mange rare tanker i hodet mitt. Spesielt når jeg egentlig ikke har tid til tull og tøys. Jeg er så glad for at ingen kan se inni hodet mitt. Se tørkesnoren med rekken av halvtørre tulletanker. Nå som det snart er jul og greier. Åh! Nå kjenner en nisse trenge seg på… må få den ut! Leire! Hvor er leira? 

– Middag? Nei, det har jeg glemt, kjære. Kom og se så fin nisse jeg har laget!

Nissegutt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.