Blad for bloggere – på papir

I mai kommer et nytt og spennende magasin: BloggMagasin!

«… BloggMagasin er et nytt magasinkonsept som tar utgangspunkt i mangfold og bredde blant bloggere, og presenterer utvalgt innlegg på trykk i magasiner utelukkende bestående av blogginnlegg og bloggeres ulike engasjement og interessefelt.

Blogging – ikke bare rosa, men grønn og grå, oransje og blå!

Første magasin tar utgangspunkt i 28 ulike kategorier for å presentere bredden og kvaliteten på innlegg som produseres blant norske bloggere. De neste magasiner formes etter hvilke interessefelt, emner og bloggere som utmerker seg. 

bloggmagasin

 

For bloggere gir BloggMagasin god mulighet til å profilere egen blogg for flere lesere – også utenfor den tradisjonelle verdenen på nett – samtidig som bloggverdenen gjøres tilgjengelig for nysgjerrige lesere fra den tradisjonelle magasinverdenen der ute.

BloggMagasin er et samarbeid mellom annonsører, bloggere og bidragsytere. Trykking og distribuering finansierers av annonsører som får profilering både på nett og på trykk. Inntektene fra magasinsalget går direkte til bloggere som bidrar. I tillegg ønsker flere av våre samarbeidspartnere å kreditere bloggere som bidrar med gavekort.

Les mer om BloggMagasin på www.bloggmagasin.wordpress.com eller følg via:

Følg oss FacebookFølg oss TwitterFølg oss RSSFølg oss E-mail

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.