Romrømmespill

Escape Room Games eller på norsk; røm-rommet-spill…. Disse spillene er gratis, nettbaserte og utrolig «irriterende» pek-og-klikk-spill. Poenget er å komme seg ut av en sær situasjon eller et låst rom. Alt du får er noen gjenstander som på en eller annen måte har en sammenheng. Resten er opp til intelligensen din. Og en bøtte tålmodighet. Spillene er faktisk veldig god tidtrøyte og hard hjernegymnastikk, og i tillegg er mange av dem en ren nytelse i form av oppfinnsomhet, humor og vakre scenarioer. 

Gjenstander, plakater, bilder, tekster – alt du finner gir deg små hint om løsningen. Du vet aldri om lysbryteren bare slår på lyset eller om det har en betydning at lyset er på – eller av. Strategien i spillet kan være å utforske eller bruke lys/mørke, vekt/masse, mekanikk, teknikk, logikk, strategi, humor…

En del av spillene har bilder/grafikk som minner om barnespill, men ikke la deg lure. Hvis du lar barna spille; sjekk hvilke av spillene som er skumle, blodige og voldelige…

Kos deg! Husk å sette på en alarm hvis du skal noe sted, – dette kan ta tid… 🙂

Eksempler på søte, uskyldige spill: 

Escape Artist Room

 

Moro-for-mor_Purple-Planet

Her; Et spill av det mørke, skremmende slaget:

Moro-for-mor_Killer-Escape

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.