Motegardiner eller gardinmote?

Er det bare meg – eller er disse rådyre «designer-kjolene» utrolig stygge?

Unnskyld hvis jeg sårer noen, men – hallo?  For meg ser stoffet akkurat ut som de gamle stuegardinene til mormor har fått påført seg belte og stikk i ermene…

Jeg sydde noe liknende til dukkene mine da jeg var i 10-årsalderen. Nå er ikke jeg noen designer, da. Og har generelt sett lite peiling på klær og mote. Men ærlig talt – ville du gått med disse kjolene? For ikke så snakke om brukt flerfoldige tusenlapper på dem?

Hva blir det neste? Forklekjoler med knepping foran?

Relaterte innlegg: Design by stupido.

Anonym

absolutt I K K E!.dette er grusomt og ikke spesielt flatterende heller.

Anonym

Kunne hun ikke ha skiftet ut nattkjolen ? Den andre er veldig queen Elisabeth , syntes jeg.

Siss

Anonym

Nei, du er ikke alene om å synes de ligner stuegardiner. Fælt og formløst. Kunne like godt hatt på et matchende skaut på hodet….

S Elisabeth

Helt grusomme. Ser ut som om de er sydd av gamle gardiner fra en kondemnert gård i indre Oslo.

Anonym

Den ene minner meg om koppestellet hjemme, stråmønstret. Den andre er på en måte vakker, litt uheldig utringning, men den fordrer en sylslank kropp. Det har ikke Mette-Marit mer, hun er er mer av en matrone. Og NB: ikke noe galt med matrone, vi skal alle dit og vi skal alle se flotte ut. Men ikke i et telt (og altså alt for trang i halsen – hva ville Trinny og Susannah sagt? Det får deg til å virke enda større.

Anonym

Det er den styggeste kjole jeg har sett på Mette-Marit. Kan ikke folk være ærlige.

Ella

Helt enig kjolen ser ut som en nattkjole hun har funnet på slottsloft, smakløøøls, og den som synnes den er fin eier ikke smaksans. Se på på Mery, eller Maxima som skuffer aldrig, Fy og skam ;-(((

Anonym

Forferdelig stygt. Den ene ser ut som et gardiner og den andre som en nattkjole fra gamle dager. At MM har så fantastisk god smak syns jeg ikke.

Anonym

Det så ut som om MM hadde vært på salg og kjøpt opp nattserker. Uformelig og bomset.

Sørlending

Den ene kjolen ser ut som min mors gamle tapet fra -60-tallet, den andre som en nattkjole jeg selv hadde på -80-tallet, tror jeg det var. Hvertfall veldig mange år siden. Men dette er altså in nå. Hadde bare ikke Mette sett så forb…. kjerring ut i disse kjolene. Hun burde finne frem til en «lettere» stil. Hun ser så tung og satt ut i disse klærne. Så kan man vel si at man ikke skal bry seg, men er det ikke apanasjen fra folket som betaler for kjolene? Da kan man vel ha en mening. Mette burde gjøre som Kathrine av England: Handle på HM. Hun har jo tross alt bodd på lageret til tidligere Adelsten/Kjølner en periode, har jeg blitt fortalt, og burde derfor opptre solidarisk med billigkjedene.

S

MM må finne litt andre fasonger tror jeg, hun har aldri vært sylslank. Se og lær av Maxima og andre europeiske kongehus. Tror ikke det klassiske som kler henne bør mixes med siste mote. Moderasjon MM, både i stil og pris.
S

Torunn

Godt at iallfall stylistene jubler for Mette-Marit ser ut som en lampeskjerm fra 70-tallet. Det må da kunne gå an å kle seg litt pent når man uansett betaler i bøtter og spann av skattepengene våre?

Jane

Helt enig. Jeg begriper ikke hva verken hun selv elelr stylist har tenkt på, og at ikke engang mannen kan si at hallo, det der går ikke. Dette så bomsete og fælt ut, og den strammeste kjolen kan hun like gjerne benytte når hun er 80. Som andre sier her, krever den ene kjolen – eller kanskje begge to – sylslank kropp. Som kronsprinsesse Mary eller Letizia eller Kate har. Men det har ikke Mette Marit.
Hun glimtet til med en trent og slank figur etter mange ukers spaopphold i Østerrike for et par år siden. Det holdt dessverre ikke lenge – dessverre mtp at skattepengene jo er med på å finansiere det hele.

Nei, dette var flaut, føler virkelig at det understreker nisselandet.

Fattig student

Ooog det er her skattepengene våre går (= Studentene har ikke boliger. Lever på knekkebrød og drukner i gjeld. Mens en eks narkis dame slår seg løs med stygge og steindyre kjoler? DEMOKRATI:D monarki er bare tull

Anonym

Den lyse kjolen ser ut som en nattkjole – slik som eldre damer på gamlehjemmet bruker. Mette Marit vær fæl i den kjolen. Den blå kjolen var ikke kledelig på Mette Marit. Sammenlignet med de svenske prinsessene blir dette helt flaut.

Siv Kristiansen

Mette Marits kjoler ser ut som nattkjolene til min bestemor. At moteblogger kan kalle dette ekslusivt er bare flaut. Hun kan ikke kle seg. Se andre kongelige de har kjoler. Mette Marit har nattkjoler.

Marit

Mange av desse kjolane er utruleg flotte på unge damer som er SYLSLANKE. Slike damer kan markere midjen og verkeleg sjå bra ut. MM har eit nydeleg fjes og er utruleg heldig med hårfarginga si, men ho er rett og slett for FEIT til eindel av kleda ho går med, Ho bør satse på andre typar utringingar enn det vi ser her, og i tillegg unne seg mindre kaloriar. Fattar ikkje at nokon kan syns at desse kjolane er kledeleg til ho!

Anonym

Grusomme kjoler! En skam at hun skal bruke så mye penger som hun gjør! Og så på så STYGGE klær!!!

Frodig

Det som er flaut er de kommentarene som de fleste lirer av seg her. Mette Marit feit? Får det ikke an å gi saklige meninger uten å starte netthets?
Forøvrig mener jeg at den blåmønstrede kjolen er kledelig til Mette Marit. Fargen kler henne og mønstret passer kroppen, selv om jeg personlig ikke er spesielt begeistret mye mønster i de fleste klesplagg. Akkurat denne kjolen kler en frodig og moden kropp, ikke bare svært slanke mennesker. Den andre mener jeg er en uheldig farge og snittet ikke ideelt for kroppsfasongen på en positiv måte.

Vicky

Helt utrolig stygge kjoler, begge to. Den første «posekjolen» ser ut som en nattkjole. Og det verste er egentlig at hun nettopp ser ganske feit ut i begge av dem, selv om hun i virkeligheten er høy og slank. Har sett henne to ganger i løpet av det siste halvåret, og jeg ville sagt at hun er rundt str 36-38 og meget veltrent. Men det ER slik at slike sekkekjoler ser bare bra ut på jenter som er rett og slett undervektige, som kan med fordel ha kjoler som legger på 15 kg på dem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.