1-årsjubileum for bloggen!

Bloggen Mandagsmor har nå eksistert i ett år og jeg har tatt et overblikk. Jeg startet forsiktig med noen oppskrifter på kaker og middager, og hadde vel egentlig ikke tenkt så nøye gjennom bloggens temaer. Jeg visste bare at jeg ønsket å skrive som mamma til store skolebarn, siden det var så mange blogger med småbarnsmødre. Etterhvert som jeg leste andre blogger kjente jeg at det som engasjerte meg aller mest var det som angikk skole og utdanning, barns sosiale kompetanse, selvbilde og personlighet, og annet som er en del av barnas oppvekst. 

Her er noen «fun facts» fra ett års blogging:

Visninger:

 • Visninger i alt siden oppstart: 17550
 • Gjennomsnittlig 1000 visninger hver måned (fra januar)
 • Flest visninger på samme dag: 4070
 • Besøkende kommer ofte fra Facebook, Twitter og WordPress.

Mest leste innlegg:

Søkeord fra f.eks. Google:

 • bryster
 • det flygende barnet 
 • gammeldags skole
 • kjønnsroller i India
 • mandagsmor 
 • sjaber
 • hva skal vi ha til middag 
 • kylling i karri (før jul ble det søkt etter: stekt sei)
 • kjerringblogg  🙂 
 • språkstrid i dag
 • voksesmerter 

Og så er det 9 blogger som abonnerer på oppdateringer via WordPress. Det er jo hyggelig! Jeg vet ikke hvor mange som følger Mandagsmor via Bloglovin eller andre rss-lesere, men på Facebook har 19 klikket på «liker».

Ser fram til fortsatt blogging utover året! Takk til alle som leser og kommenterer!

Sulvis

Gratulerer med ettårsdag!

Hvis du abonnerer på din egen blogg i Google Reader, kan du høyreklikke på bloggen i venstremenyen, og ett av alternativene der sladrer om antall abonnenter på bloggen. Jeg kunne sjekket for deg, for jeg abonnerer på rss-feed-en din, men surfer fra iPhone just nu, og får derfor ikke sjekket.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.