Campinglivets sjarm og larm

Familiens store utflukt i sommer var en tur til broderlandet – Sverige. Å spise i veikanten og bo ei uke i telt er ikke for pyser, men familien har erfaring med capmpinglivet fra tidligere turer. Du kan alltid stole på at været aldri blir slik som du trodde; vi fikk både tordenvær, regn og tropenetter. Det kan være sjarmerende med kortspill i dårlig belysning, rundt et vaklevorent bord, i en trang «kahytt» mens det stormer utendørs. Og naboene har fest. Høylytt. Det er campinglivets sjarm – og larm. Og jeg liker det.

Her er en påminnelse for dere som ikke har vært på camping på en stund. Klikk på bildet for å åpne filen. 😉

Du vet du er på camping når

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.