I meldeboka, ikke glemmeboka

Jeg har ikke skrevet innlegg på bloggen på et par måneder, men det betyr ikke at jeg har vært inaktiv. Det har vært travelt i mitt analoge liv, og da må det digitale livet vike. I perioder er det mer interessant å lese hva andre skriver enn å skrive noe selv. En del har nok sett at jeg har kommentert, klikket på «Liker» eller delt blogginnleggene deres på Twitter. 

image

 

Jeg har fått med meg de viktigste nyhetene disse to månedene: Naturkatastrofe på Filipinene, voldtekt i Oslo, FrPs Sandberg har gitt ut bok, ran i Oslo, Susanne Kaluza anmelder reservasjonsleger, eldreran i Oslo, Lou Reed er død, voldtekstforsøk i Oslo, unge Carlsen vant VM i sjakk og Fotballfrua har glatt mage etter fødselen (fysj!). Joda, jeg følger da med…

Og angående flat mage etter svangerskap og fødsel;
Det er ikke det minste rart at Fotballfrue har flat og glatt mage få dager etter fødselen. Hun er veltrent, hun er hyperslank og hun er ung. Mulig hun også har noe arvestoff som legger opp til at hun slipper unna dissemage og gigantiske strekkmerker.

Beklager, men jeg må komme med en innrømmelse: Jeg hadde også flat mage etter et par av fødslene. Hoppet rett inn i jeansen fra året før. Sorry, alle dere som hadde pløsepølsemage i månedsvis (årevis?) etterpå. Til mitt forsvar vil jeg si at jeg hadde skikkelig pløsemage etter minst én fødsel, da.  Jeg har minst hundre strekkmerker som et intrikat mønster over den fluffy middelaldermagen min, litt på puppene og noe fordelt på lår og legger. Og jeg synes disse «fartsstripene» er helt ok. Sorry, men jeg synes faktisk at kroppen min er helt topp akkurat som den er, jeg!

Med tanke på hva denne kroppen har gjennomgått (tre fødsler, 20 kilo opp og ned igjen, mageskinnet strukket til et lite telt, -er det jo et under at den fungerer i det hele tatt. Det er mye å være takknemlig for. For min del er jeg takknemlig for at jeg kunne dasse rundt i slappe joggebukser uken etter fødsler, og ikke ustanselig hadde behov for å vise meg offentlig iført minimalt undertøy…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.