Nyttårskorsett

Da er vi godt i gang med juleoverspisingen og det er like greit å begynne å planlegge nyttårsforsettene. Regner med at mediene vil være fulle av slanketips og treningsråd om ikke så lenge. Jeg har aldri slanket meg og har ikke tenkt å begynne nå. Trening har jeg nok heller aldri bedrevet, og – har tenkt å fortsette med å unngå dette.

nyttårskorsett

Nyttårsforsett har jeg hatt flere ganger, og har brutt dem like mange ganger. Det er derfor på tide med en forandring, så i 2014 vil jeg ha nyttårskorsett.

Da trenger jeg hverken å slanke meg, trimme eller love å slutte å røyke. Må bare skvise flesket inn i korsettet og stramme til, mens jeg damper på en sigarett, forsyner meg med mer julebakst, inntar horisontalen i sofaen og setter 113 på speed-dial … just in case.

Har du et nyttårsforsett?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.