Om Mandagsmor

Mandagsmor_selvportrettJeg – mor til denne bloggen og omtalte barn – er vel som mange mødre i Norge. Jeg gjør mammajobben så godt jeg har forstand til – og forutsetninger for. Jeg prøver å klare mer enn jeg kan og er en uforbederlig tidsoptimist. Etter som ungene vokser til har jeg fått mer armslag og kan gjøre mer av mine egne greier. Det er jo deilig, men på en eller annen måte fikk jeg tid til disse greiene før også, – i tillegg til faste leggetider, bleieskift, leksehjelp, kulturskole, fotballtrening, bursdager, henting/bringing, foreldremøter, tannlegetimer og andre artige hverdagsligheter. 

Å være mor er å gå inn i en prosess som starter mens du venter på barnas ankomst og som ikke slutter før du har fått hybel med torvtak. Det er strevsomt å ha barn, – men det er aldri kjedelig!

Mellomsten (5) Luring med melkebarttre_rareBarna som utsettes for mine velmente forsøk på å fylle en foreldrerolle er spredt i alder. Størsten er blitt en ung mann som har flyttet for seg selv, – og blitt samboer med verdens søteste unge dame. Jeg regner liksom ham som «kommet godt i havn» hva oppdragelse angår. Midtimellom går går på videregående skole og har tatt første skritt på en yrkesvei. Minsten er midt i tenårene og går på ungdomsskolen. Begge to veksler mellom å være veslevoksen og fryktelig barnslig, og jeg håper de beholder dette barnslige til de er … eldgamle! 

Med to tenåringer i huset skulle man tro det ble mye dørsmelling og annen turbulens, men det er like rolig i huset som før. Rolige unger blir rolige tenåringer. Det hender nok det blir litt disputt om legge-/inne-/spilletid, men som regel kommer vi fram til gode løsninger for alle. I familiens vesle villa bor også «Paps» som bidrar med halve arbeidsstyrken på foreldrefronten. Uten Paps ville jeg ikke kunne klart å være halvparten av foreldreteamet vårt… 🙂   Med hus og hage, katt og bil(er), jobber, skolegang og alt skulle man tro at vi representerer en ganske typisk familie. Det er ikke noe spesielt med oss, men vi er helt klart unike.

Mandagsmor_signatur

 

 

Lammelåret

For en flott presentasjon!
Jeg kjenner at jeg allerede liker meg her, til tross for at jeg bare har oppholdt meg her noen minutter. Du har fristet meg med søt krydderkake og lekre bilder av grønnsaker, du skriver på en måte som gjør at jeg vil lese mer. Jeg liker dessuten designet veldig godt! Så takk for at du ville følge bloggen min og dermed gjorde meg oppmerksom på bloggen din!

MandagsMor

Takk takk!
Hyggelig med kommentarer. Faktisk den første på denne bloggen her! Men så er Mandagsmor ganske så nyutsprungen også da! Vi «snakkes»!
Mandagsmor

Hege

Hei 🙂

Jeg så plutselig at det var så mange treff på bloggen min fra mammadamen.com i dag, og måtte selvfølgelig inn for å sjekke. Og hva ser jeg? Jo, en veldig hyggelig kommentar fra seg som anbefaler bloggen min. Utrolig artig og uventet! Veldig positivt om jeg kan inspirere flere til å komme seg ut på tur. Tusen takk 😀

ToPlussTre

Hei! Er ganske så ny i bloggverdenen og «ramlet» innom – ser ikke bort fra at det blir flere besøk. Fint med en profil som har barn i en annen alderskategori enn mine; litt mer erfaring å dele av:)

Legg igjen en kommentar